Galleri D40

Galleri D40

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo, Norway


Velkommen

Galleri D40 er et anerkjent kunstgalleri i Oslo, etablert i 1972. Vi er spesialister på grafikk, både av eldre og nye kunstnere. Etter 40 år i bransjen har vi opparbeidet solid erfaring med kjøp og salg av grafikk. Vårt nettverk utvides stadig, og omfatter i dag en rekke kontakter i inn- og utland. Galleri D40 finner du i gangavstand fra Oslo sentrum. Vi holder til i Indekshuset på Solli plass. På disse sidene vil du finne mer informasjon om Galleri D40 og hva vi kan gjøre for deg. Kontakt oss gjerne for en kunstprat!

18766490_1324510714264413_1534381065839874193_o.jpg

Våre tjenester

Vi yter mange tjenester til våre kunder. I vårt galleri har vi et stort utvalg av grafikk til salgs, grafikk av landets mest kjente og etablerte kunstnere. I tillegg tar vi inn bilder i kommisjon og for innramming.

Kommisjon

I tillegg til at man kan kjøpe kunst i vår nettbutikk eller i vårt galleri, tar vi også inn bilder i kommisjon. Her er våre fokusområder at vi skal kunne tilby et raskt salg, et raskt oppgjør og konkurransedyktige betingelser. Dersom det er et spesielt bilde du er ute etter, men som er utsolgt, kan vi ved hjelp av vårt brede nettverk bidra til at du får tak i akkurat det du ønsker.

Innramming

Som en attraktiv del av vårt tilbud inngår også rammeverksted med egen rammemaker. Dette gir deg muligheten til å få rammet inn favorittbildet ditt på en måte som får fram det beste i bildet. Vår erfaring er din garanti!


Din ønskeliste

Leter du etter noe spesielt, som du ikke finner? Gjennom våre mange kontakter i inn- og utland kan vi sørge for at du finner fram til ønskebildet ditt. Vi har siden etableringen i 1972 bygget opp et pålitelig og omfattende nettverk som gjør det enkelt for oss å dra på skattejakt for deg. Vi er med andre ord et allsidig galleri som strekker seg langt for å imøtekomme dine ønsker. Med sentral beliggenhet på Solli Plass og med åpent alle ukens dager er det enkelt for deg å stikke innom for en god handel eller hyggelig prat om kunst.

Maiken FrischGalleri D40